Kan jag plockas bort från en kampanj?

Så fort du fått en bekräftelse via mail att du är antagen till en kampanj så är du bokad och du kommer så länge det content du skapat följer briefen och publiceras i tid att erhålla din kompensation.

Om vi kan påvisa bedrägeri i form av exempelvis köpta följare, engagement rings eller andra icke organiska aktiviteter på ditt konto innan publicering kan du komma att plockas bort från ett samarbete och du kommer då inte erhålla din kompensation.

Vår plattform registrerar och analyserar dagligen aktiviteter och data från tusentals infleuncers i sociala medier globalt. Detta gör att vi effektivt kan uppmärksamma avvikelser som pekar på misstänkt beteende som exempelvis onormal tillväxt.
Om en sådan avvikelse skulle registreras för någon av dina kanaler kan du komma att plockas bort från samarbeten samt spärras från möjlighet till framtida samarbeten.

Om du vet med dig att du manipulerat din tillväxt eller ditt engagemang på dina konton så ansök inte till kampanjer hos oss. Detta kan då komma att leda till att du plockas bort samt spärras från samarbete.