Jag anser att min ersättning är för låg, vad ska jag göra?

Vi grundar vår föreslagna ersättning baserat på dessa fyra parametrar.

1. Historiska resultat (om vi har några från dig)
  2. Förväntade antal visningar (räckvidd)
  3. Engagemang
  4. Tillväxtstatistik

Du kan efterfråga en högre kompensation men dessa accepteras sällan då majoriteten av våra kampanjer ofta är fullbokade inom redan 24 timmar.

Om du vill riskera att inte bli inkluderad i kampanjen så kan du följa dessa steg för en chans till en högre ersättning.

1. Gå till inbjudningsmailet igen.
  2. Skrolla ned till "ACCEPT" eller "DECLINE" knappen.
  3. Klicka på den röda "DECLINE-knappen" =>"Kompensation är för låg"=> ange din nya ersättningsförfrågan här och skicka sedan in den.
  4. Kunden kan inom 24 timmar gå igenom din nya förfrågan (om det fortfarande finns platser kvar att fylla i kampanjen). I det fall då kunden accepterar din förfrågan så kommer du att få en ny inbjudan med din föreslagna kompensation angiven.

Om din förfrågan gällande högre kompensation inte skulle accepteras så kommer du inte höra något från varken oss eller kunden angående fortsättningen utav kampanjen. Även om du inte kommer med i just den kampanjen kommer du dock att kunna få nya förfrågningar från oss framöver.