Hur tackar jag nej till en kampanjinbjudan?

Vi är ledsna att höra att du inte är intresserad av samarbetet!

Vi är i alla fall glada att höra från dig och respekterar fullt ut ditt val att vara selektiv i de samarbeten du väljer att göra.

För att det ska vara möjligt för oss att skicka dig nya samarbetsförslag när matchning uppstår så behöver du tacka nej till samarbetet via vår plattform.

Detta gör du genom att gå via "läs mer"-knappen i inbjudningsmailet, sen scrolla ner i kampanjbriefen och klicka på den röda knappen och ange att du inte är intresserad av samarbetet.

Efter detta har du möjlighet att ange anledningen till att du inte vill göra detta samarbete. Anledningen till att vi ber om denna information är för att kunna skicka dig framtida ännu mer relevanta kampanjinbjudningar.