Hur kommer min utbetalning ske?

Först och främst, tack för ett gott samarbete! Nu är det dags för din utbetalning! 

Du har nu två alternativ att välja mellan - Ett för privatpersoner och ett för företag.

Lön (För privatpersoner som inte kan skicka en faktura)

Görs via vår partner PaySalary.se (du kommer få en lönespecifikation från dem).
Vi tar därmed hand om redovisning, sociala avgifter, arbetsgivaravgifter och anställer dig över en natt för att sedan betala ut din lön direkt till ditt bankkonto netto.

Du kommer i slutändan att få hälften utav det belopp som du blivit erbjuden (efter avdragna avgifter), direkt in på ditt bankkonto.

Faktura (För dig med företag måste finnas ett organisationsnr)

Om du har ett registrerat företag kan du efter att du avslutat kampanjen skicka oss en faktura. Alla nödvändiga detaljer kring fakturering kommer du få via mail efter avslutad kampanj så fort kunden godkänt din inrapporterade publicering. Det går även bra att använda egenfakturerings-tjänster som www.frilansfinans.se.

När du väljer att fakturera oss så krävs det att du anger ett org.nr. Utbetalning kan enbart göras om du har ett registrerat företag och inkluderar giltiga företagsuppgifter på fakturan. Glöm inte att ange kampanjnamn och betaluppgifter.

  • OBS! Om du inte har något eget företag med org.nr som du kan ange i din faktura till oss så kan du enbart välja alternativ ett, att få lön utbetalt.